neděle 7. srpna 2016

SOUTĚŽ o týmové tričko


Věnujete se se svým čtyřnohým parťákem či parťáky nějakému sportu? Chodíte s nimi na cvičák? Chtěli byste skvělé týmové tričko vytvořené přímo pro vás? Pak se zúčastněte naší soutěže a třeba budete vy tím šťastlivcem. 


Aby výběr vítězů byl objektivní, budou všichni výherci vylosováni. 
Veškeré fotografie a příspěvky budou s vaším jménem zveřejněny na facebookové stránce Pawsitive notes.

Chcete-li o tričkách vědět více, přečtěte si mou recenzi ZDE.

PODMÍNKY SOUTĚŽE: 

Soutěž trvá od 7.8.2016 do 31.8.2016 včetně. Do soutěže o hlavní tři ceny budou zařazeny všechny maily, které splní podmínky soutěže. Příspěvek musí být zaslán mailem na adresu pawsitive.notes@gmail.com. Výherci budou vylosováni 4. září 2016. 
Soutěžní mail musí obsahovat:
  • fotografii vašeho psa či psů (vyfocenou vámi; případně pokud půjde o fotografii focenou někým jiným, pak pouze se souhlasem autora a s uvedením jeho jména)
  • vaše jméno
  • vypsané aktivity, kterým se se svou smečkou věnujete a při kterých byste týmové triko využili
Soutěžící souhlasí odesláním svého soutěžního příspěvku se zveřejněním soutěžního příspěvku (včetně jména) na facebookové stránce"Pawsitive notes". Nakládání s osobními daty se řídí zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů.
Hlavní výhra bude odeslána na výherní kontaktní adresu bez zbytečného odkladu. Výhra není právně vymahatelná. Stránka Pawsitive notes nenese po odeslání výhry odpovědnost za případné ztráty způsobené Českou poštou.

LOSOVÁNÍ VÝHERCŮ



Děkujeme firmě GODDOG, za poskytnutí cen do této soutěže :)


Žádné komentáře:

Okomentovat

O mně

Jmenuji se Jaina, jsem grafička, amatérská fotografka, milovnice psů a především majitelka borderáka jménem Mojo. Mezi mé největší zájmy patří kynologie, etologie psů a chovatelské potřeby a o tom všem také jsou mé články.

Máte-li nějaký dotaz, nápad na článek, či recenzi, nebo nějaké připomínky, napište mi do komentářů, na mail nebo třeba na facebooku.

@pawsitive notes 2015-2020

Osvětové články




Doporučuji